Φιλανθρωπική Εκδήλωση με fashion show & μικρό μπαζάρ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ

Φιλανθρωπική Εκδήλωση με fashion show & μικρό μπαζάρ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ

https://www.kifissiaradio.com

 

Φιλανθρωπική Εκδήλωση με fashion show & μικρό μπαζάρ

Δελτίο Τύπου

16 Νοεμβρίου 2019

Φιλανθρωπική εκδήλωση για να τιμήσει την ιατρική της ομάδα και να στηρίξει την μη κερδοσκοπική οργάνωση ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ διοργανώνει η Σταυρούλα Μαυροπούλου στις 16 Νοεμβρίου 2019, στο Τhe Μandarin, με fashion show και bazaar   

H Σταυρούλα Μαυροπούλου διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση στο Τhe Mandarin, Κων/νου Παλαιολόγου 1, στην Πολιτεία, προκειμένου να τιμήσει την ιατρική της ομάδα, καταδεικνύοντας ότι η θεραπευτική πορεία του καρκίνου είναι πολύπλοκη και περιλαμβάνει πολλές ειδικότητες απαραίτητες για την ολιστική αντιμετώπιση της ασθένειας.

Θα τιμήσουν την εκδήλωση με την παρουσία τους και θα κάνουν μικρές εισηγήσεις 1. Βασίλης Βενιζέλος, διευθυντής μονάδας μαστού, πρόεδρος της ελληνικής χειρουργικής εταιρείας μαστού, μέλος της αμερικανικής εταιρείας χειρουργών μαστού. 2. Μαρουλιώ Σταθουλοπούλου, διευθύντρια χειρουργός μαστού. 3. Δημήτρης Αντωνόπουλος, πλαστικός χειρούργος, διδάκτωρ πανεπιστημίου Πατρών. 4. Περιάνδρος Καραμάνης, αναισθησιολόγος. 5.Ουρανία Κατωπόδη, διευθύντρια ογκολογικής κλινικής, διδάκτωρ πανεπιστημίου Αθηνών. 6. Γιώργος Κριτσέλης, ακτινοθεραπευτής-ογκολόγος. 7. Κωνσταντίνος Ασματζής, φυσιοθεραπευτής. 8. Ρεβεκκα Γιαννοπούλου, ιατρική δερματογραφεία .9. Πέτρος Μαλακάσης, ακτινοδιαγνώστης μαστού και 10. Εύα Γρηγοριάδου, εικαστική ψυχοθεραπεύτρια.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ www.pamemmazi.org,  που ιδρύθηκε το 2017 για να προάγει την ψυχοκοινωνική φροντίδα όσων νοσούν από καρκίνο με στόχο την ποιότητα ζωής,  την ευαισθητοποίηση και την καταπολέμηση του στιγματισμού, πραγματοποιώντας το όνειρο της Έμμας που έφυγε το 2016, στα 24 χρόνια της, από τη νόσο. 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα γίνει επίδειξη μόδας που θα συμμετέχουν: ALE, ALEXANDRA HERRMANN, CHRISTINA VOUTSA, CURIOUS STREET,  NELLIEM ART JEWELRY , POP UP SHOP, & THE DISSU PROJECT.

Στο ίδιο χώρο διοργανώνεται μικρό bazaar για όποιους θέλουν να ξεκινήσουν από νωρίς τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους:  DESIGN THE DAY, MARIELLA RIZOU, MORE HOME, NOEL BY EPSILON, & THE SOAP VALLEY. 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή: ALEXANDRA ELEFTHERAKI, BLAST FIREWORKS, COCOMAT, LION BALLOONS, THE MANDARIN, ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ- ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, τον ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Ν.Π.Δ.Δ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» και το www.kifissiaradio.com ως χορηγό  επικοινωνίας και μουσική επιμέλεια.  

Ευχαριστούμε τον κύριο Γιώργο Τριανταφύλλου και την εταιρεία ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ που αφιλοκερδώς θα μας βοηθήσει να μην ξεχάσουμε ποτέ αυτή την όμορφη γιορτή για τη ζωή και για όσους  την προστατεύουν με ενσυναίσθηση.